2015/08/07
パルコが手掛けるネオビストロ「& éclé(アンドエクレ)」が南青山にオープン!
7月16日、パルコが手掛けるネオビストロ「& éclé(アンドエクレ)」が東京・南青山にオープンしました!
& éclé(アンドエクレ)は、マンダリンオリエンタル東京のレストラン・シグネチャーで、7年連続ミシュラン一つ星を獲得したシェフ、オリヴィエ ロドリゲス氏と当社が共同で開発運営するネオビストロの1号店です。
ネオビストロとは、一流のキャリアを持つ実力派シェフが、トップレベルの料理をサービスや装飾を簡素にし、リーズナブルな価格帯で提供することが特徴のカテゴリーです。
日本とフランスの食材を組み合わせるのを得意とするシェフが当レストランのために発案したメニューが、オリジナルジャンル「クーリシャス」。旬の野菜を使ったフレンチ独特のソース「クーリ」と、様々な種類のライスやシリアルをブレンドした、ヘルシーな新感覚メニューです。
店内のインテリアには、オープニングディレクター&アンバサダーとして参加したクリス-ウェブ・佳子氏のアイデアがふんだんに盛り込まれています。
ミシュランクオリティの料理を肩肘はらずに楽しめるネオビストロ「& éclé」は、新しい食のスタイルを提供します!
〒107-0062
東京都港区南青山5-5-4 ルーチェ南青山 2F
LUNCH 11:30~14:30(L.O) DINNER 18:00~22:00(L.O)
TEL 03-6712-5018
ニュースリリース:スターシェフ・オリヴィエ ロドリゲス氏によるネオビストロ「& éclé(アンドエクレ)」 7 月 16 日、青山にオープン
*********************
Neobistro "& éclé" produced by PARCO opened in Minamiaoyama on July 16th.
This is the first store that PARCO and chef Olivier Rodrigues are in joint development and management.
Olivier Rodriguez had worked for restaurant SIGNATURE in Mandarin Oriental Hotel Tokyo, and archieved a Michelin star for 7 years in a continuous.
Neobistro means a chef that has first class skill and career provides top levels of foods with simpler service and store decoration, and offer in reasonable prices range.
Olivier produced a original genre "coulis-cious" for this restaurant.
"coulis-cious" is a coined-word combined "coulis" and "delicious". It is a healthy new menu, used French unique sources "coulis" that cooked seasonal vegetable, various types of rice and serials blended put on coulis-cious.
Neobistro "& éclé" offers enjoyable time and
new food style.
107-0062
Luce Minamiaoyama 2F 5-5-4, Minamiaoyama, Minato Ward, Tokyo
Lunch 11:30-14:30(L.O)
Dinner 18:00-22:00(L.O)
Tel 03-6712-5018